Itt megmutatjuk a sztárokat kicsit másképp!

Friss topikok

Elhunyt Ottavio Missoni

2013.05.09. 12:38

szerző: LupaW

Ma reggel 92 éves korában elhunyt Ottavio Missoni, a Missoni divatbirodalom "ura" és megalapìtója, az olasz elegancia nagykövete. Kevesen tudják róla, hogy 400 méteres sìkfutásban és gátfutásban nyolcszoros olasz bajnok, 23-szor szerepelt az olasz atlétikai válogatott szìneiben, 1939 Universiadet is nyert, 1948-ban pedig ötödik helyezést ért el a londoni olimpián. 

Ebben az időszakban ismerte meg későbbi feleségét, Rositat, akivel együtt alapìtottak sportruházatot gyártó vállalkozást. A cég mostani formájában 1969-ben jött létre Milánótól nem messze, ahol a család ma is él és dolgozik. 

A Missonit Ottavio két gyermeke, Angela és Luca viszi tovább, miután ez év januárjában a nagyobbik Vittorio egy karib-szigeteki nyaralás során kisgépével nyomtalanul eltűnt a venezuelai Los Roques környékén. Sem a repülőgépnek, sem a fedélzeten tartózkodó 5 utasnak nem találták nyomát. 

MISSONI

Címkék: Missoni Ottavio Missoni

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr185291073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása