Itt megmutatjuk a sztárokat kicsit másképp!

Friss topikok

Isten veled, Jack Nicholson!

2013.09.24. 22:54

szerző: LupaW

Ehhez hasonló címek árasztották el a sajtót, sokakat kétségbe ejtve a sztár egészségi állapotát illetően. Az igazság azonban csupán annyi, hogy Nicholson elhagyja a mozi világát, nem láthatjuk többet a filmvásznon. 

A 76 éves színész nemrégiben így nyilatkozott a Sun-nak:

"Nem dolgozom többet, a mozi világa megváltozott, én nem ezért szerettem bele a filmezésbe. Az a szörnyű gondolatom támadt, hogy a mai húszas-harmincas éveikben járó fiatalok már nem keresik az érzelmeket a moziban. Úgy látom, csak a bombák, a robbantások, a zaj és zűrzavar érdekli őket, ezen nőttek fel. Én nem fogok ilyen filmekben részt venni"

Rossz nyelvek szerint amúgy a hedonista Jack memóriazavarok miatt fordított hátat a filmezésnek.

Kevés igazi színész maradt a pályán, reméljünk annak a néhánynak nem lesznek hasonló ötletei.. Emlékezésképpen pedig nézzük vissza például az Eastwick-i boszorkányokat.... 

JACK

Címkék: Jack Nicholson

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr415532306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.09.25. 09:13:50

76 éves szóval érthető is, hogy nyugdíjas akar lenni.

Tícsör 2013.09.25. 14:41:13

@Bobby Newmark: ugye az sem gond, hogy esetleg a Te cikked nem igaz.....? A biztonság kedvéért holnap rácsörgök Jack-re:-D
süti beállítások módosítása