Itt megmutatjuk a sztárokat kicsit másképp!

Friss topikok

A The Sun információi szerint - amit most mi is megosztunk Veletek -, a nagy Leo kosarat kapott a manapság talán legnépszerűbb modell-socialite-tól, Cara Delevinge-től. Az esemény Cannes-ban történt, ahol di Caprio a filmfesztivál egyik főszereplőjeként (A nagy Gatsby című filmmel éppen sikert sikerre - és kasszasikerre halmoz) valószínűleg nem várt egy ehhez hasonló flopot (nem is nagyon lehet szegény hozzászokva..). Mégis megtörtént a csoda, a kedves Cara egy hosszú cseverészés után nem kívánta az estét a színész társaságában folytatni. Di Caprio bánatában a Gotha Night Club-ban végezte - a biztonság kedvéért szép nők társaságában. 

Úgy látszik, a sztároknál sem elég szépnek és sikeresnek lenni, vagy lehet, hogy csak a 12 év korkülönbség riasztotta el Cara-t?

dicaprio1

Leonardo di Caprio a nagy Gatsby-ben

Cara

Címkék: Cannes Cara Delevingne Leonardo di Caprio

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr225314593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása