Itt megmutatjuk a sztárokat kicsit másképp!

Friss topikok

Csók élő adásban

2013.07.07. 09:12

szerző: LupaW

Nemsokára az a vád ér majd minket, hogy nem is a bulvárhírekre, hanem a sztárok "gyerekes" híreire koncentrálunk.  Ha nem 100%-ban igaz a vád, azért mára is egy ilyen hírrel szolgálunk nektek. A gólya ezúttal Iker Casillas (a real Madrid és a spanyol válogatott kapusa) és Sara Carbonero házánál járt, a babát december végére várják.

A Casillas - Carbonero házaspár amúgy még a 2010-es dél-afrikai foci VB-n vívott ki hatalmas népszerűséget, amikro is a gyúzelemtől ittas Casillas az őt interjúvoló riporternőt élő adásban megcsókolta:-)

A házaspár a vakációra való indulás előtt csupán ennyit közölt a sajtósokkal: "Nagyon boldogok vagyunk és minde a legnagyobb rendben halad". Reméljük, így is marad, sok boldogságot a sportos párnak! 

casillasFotó: Vanity Fair

Címkék: spanyol foci Iker Casillas Sportriporter

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr175394243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása