Itt megmutatjuk a sztárokat kicsit másképp!

Friss topikok

Madonna a Harper's Bazaar-nak adott nyilatkozatában ismerte be először, hogy 20 esztendős korában, abban az időszakban, amikor New Yorkba költözött, nemi erőszak áldozata volt.

"Késsel fenyegetve felcibáltak egy épület tetejére, ott történt az eset. New York amúgy sem várt tárt karokkal. Háromszor rabolták ki a lakásomat, hogy miért pont velem történt mindez, nem tudom, nem volt semmim, az első alkalommal elvitték már az egyetlen értékemet, a rádiómat."

Az interjúban Madonna főleg karrierjének első éveiről mesélt: "25 évesen igyekeztem minél több keresztet hordani a nyakamban és azt nyilatkoztam, hogy azért teszem, mert szexinek találom Jézust. Hát ez így is volt, de azért főleg provokálni akartam az ilyen és ehhez hasonló kijelentésekkel."

20131005 madonna

Címkék: New York Madonna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr195554863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása