Itt megmutatjuk a sztárokat kicsit másképp!

Friss topikok

Monica és Vincent, Vincent és Monica.. Néhány napja került nyilvánosságra, hogy az évszázad egyik álompárjának házassága a végét járja 17 év együttlét és 2 gyermek után. Mindez azonban nem elég. A rossz nyelvek szerint a gyönyörű Monica szívét egy zsidó származású azerbajdzsáni milliárdos, bizonyos Telman Ismailov rabolta el.

Ismailov nemcsak egy egyszerű oligarcha. Vagyona szinte felbecsülhetetlen, egyik törökországi új szállodájának megnyitójára különgéppel érkezett a kaviár, a díszvendégek pedig Sharon Stone, Richard Gere, Paris Hilton voltak. 

Egyelőre egy Ismailov-val történt kéz a kézben való séta róható Bellucci számlájára, őt ismerve pedig ez már nem kevés. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

602-408-20130828 103654 70A3BDF4

Címkék: Monica Bellucci Vincent Cassel válás Bellucci - Cassel

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr425482068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása