Itt megmutatjuk a sztárokat kicsit másképp!

Friss topikok

Jane Fondát nem kell különösebben bemutatnunk. A 2 Oscar-díjon kívül a 80-as években világhíressé vált aerobic videóiról is emlékezhetünk rá. A világsztár színésznő idén töltötte be 75. életévét, mégsem került a süllyesztőbe: a l'Oreal idén is őt választotta az érett bőrre ajánlott termékeinek reklámarcává. 

És hogy mi a titok? Természetesen a szerelem. 

"Felnőttként már jóval egyszerűbb a szerelmi ügyeket intézni, ebben pedig fontos szerepük van a hormonoknak is. Az évek előrehaladtával a nőknél nő a tesztoszteron és csökken az ösztrogén mennyisége, míg a férfiaknál ennek a fordítottja következik be: csökken a tesztoszteron és nő az ösztrogén mennyisége. A nők tehát férfiasodnak, a férfiak pedik nőiesedni kezdenek, a két nem tehát ily módon elkezd hasonlítani egymáshoz, már nem vagyunk két külön bolygó."

Jane Fonda partnere a 71 esztendős (phhh, legalább nem kell egy toy-boy létezésével szembesülnünk...:-) zenész, Richard Perry, akiről a színésznő így nyilatkozott:

"30 évvel ezelőtt nem működött volna ez a kapcsolat. Richard túl macsó, én pedig túl érzékeny voltam. Mára kiegyenlítődött a helyzet, minden tökéletes. Igen. A szex is...."

Jane Fonda 1963kika2430884

                  Jane Fonda régen........                                                              és ma.

Címkék: Jane Fonda időskori szerelem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr695616917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása