Itt megmutatjuk a sztárokat kicsit másképp!

Friss topikok

Sztárok - másképp...

2013.11.25. 11:33

szerző: LupaW

Ha kezdeti célunk az volt, hogy megmutassuk a sztárokat "másképp", hát ez az a poszt, amiben valóban, szóról szóra így teszünk. 

Kezdjük mindjárt Geena Davis-szel, a Thelma és Louise Thelma-járól klevesen tudják, hogy rendkívül intelligens (Mensa-tag), még kevesebben pedig, hogy megszállott íjász és az Egyesült Államok top 32-jébe is tartozott a 90-es évek végén.  

SAWH990821720260

Snoop Dogg, sokaknak rapper, a Pomona Steelers amerikai foci-csapat játékosainak viszont "edzőbá:-) És valóban, Snoop edzőként is végzett (hogy mi másként, azt ne kérdezzétek:-)

snoop-dogg

Bruce Willisnek a mai napig a szájharmónika jelenti a kikapcsolódást. Karriere is ezzel kezdődött, a Loose Goose nevű R&B bandával járták az Egyesült Államok kisebb-nagyobb (inkább kisebb) koncerttermeit és lebujait. A hobbi azonban hobbi marad akkor is, ha Willis közben sokmillió dollárt keresett, néha pedig még ma is koncertezik:-) (The Accelerators)

LESIURE/

Susan Sarandon sosem lett ping-pong-bajnok, játszani viszont annyira szeret, hogy egy new york-i klubnak is  tagja. 

63144163

Az Indiana Jones-sorozatban is sokszor volt alkalma repkedni Harrison Ford-nak, úgy látszik, megmaradt a szenvedély. A való életben Ford úgy helikoptert mint merevszárnyas repülőt is vezet.

39182701ford_20010808_00031.jpg

Steve Martin a bendzsó szerelmese, szerintünk illik is a személyiségéhez:-) A bendzsó népszerűsítésére még díjat is létrehozott, Steve Martin Prize for Excellence in Banjo.

NUP_156073_1270.JPG

Végezetül pedig egy zenész, aki vasat önt, és elég ügyesen, első kiállítása a napokban nyitott meg Londonban és január végéig lesz megtekinthető a Halcyon Gallery-ben.  Bob Dylan!

bob-dylan1

Legközelebb folytatjuk a hírességek furcsaságait, talán utánanézünk a magyar celebritások hobbijainak is..:-) 

Címkék: Harrison Ford Bruce Willis Bob Dylan Susan Sarandon Geena Davis Steve Martin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr255654890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása